Service

Hvad tilbyder jeg

Min mission er at tilbyde ydelser i forbindelse med Mac reparation, som ikke kan fås hos størstedelen af computerreparatørerne i Danmark. Min primære beskæftigelse er reparation af Logic Board på komponent-niveau.

Jeg fejlsøger og udbedrer fejl i Logic Boards for både private samt firmakunder. Du kan læse mere om disse reparationer og priser herpå under menupunkterne “Mac reparation” og “Priser“.

Skal du “bare” have lavet en almindelig Mac reparation såsom udskiftning af batteri, tastatur, skærm, harddisk eller lign. så er det også noget jeg gør, i min butik på Amagerbrogade i København.

For mere information vedrørende generel reparation af Mac så se venligst min butiks hjemmeside der beskæftiger sig med Mac reparation i København.

Reparation af Logic Boars

Hvordan gør man

Hvis du skal have foretaget en reparation hos mig skal du vælge en måde hvorpå du kan overlevere din defekte Mac til mig. Der er flere forskellige muligheder til dette:

  • Kom personligt og aflever din Mac
  • Send din Mac til mig med GLS

Har du en bil og bor i Københavns-området, er det nok det nemmeste at komme personligt. Hvis du bor længere væk eller kører på cykel, er du selvfølgelig også velkommen alligevel 🙂

Hvis du hellere vil sende din computer til mig så kan du med fordel benytte min fragt-service. Det koster 50 kr at sende din Mac til mig med GLS. Du kan læse mere om dette samt hvordan du skal gøre på www.macmo.dk/send-din-mac

Min adresse er

Logicboard.dk / MACMO
Amagerbrogade 156
2300 København S

 

Jeg tilbyder også afhentning af din Mac på enten din private adresse eller din arbejdsplads i hele Danmark. Denne afhentningsservice udføres af UPS Danmark og koster et gebyr på 299 kr.

Det er vigtigt at din Mac bliver pakket korrekt og forsvarligt så den ikke tager skade under transporten. Du kan læse hvordan din Mac pakkes forsvarligt under menupunktet “FAQ“.

 

Kontakt mig endelig hvis du ønsker mere information vedr. indpakning og forsendelse.

Køb og salg

Jeg har en dedikeret hjemmeside til opkøb af brugte Mac computere og andre Apple produkter. Jeg køber dem både hvis de er fejlbehæftede eller funktionsdygtige. Hjemmesiden hedder mac2cash og tilbyder en automatisk process hvor du kan få et tilbud på din Mac. I så fald at du godkender dette tilbud kan du få den afhentet på en valgfri dag, hvorefter jeg modtager den og udbetaler det aftalte beløb. Herefter bliver den enten solgt som komplet fungerende maskine eller som reservedele. Læs mere om min handel med brugte Mac computere under menupunktet “Køb og salg“.