Ydelser

Mine ydelser

Jeg beskæftiger mig med Mac reparation samt med køb af salg af Mac computere. Udover det sælger jeg også logic boards og grafikkort til både erhverv og private.

Avanceret Mac reparation på komponentniveau er mit kerneområde. Men jeg er tekniker med stort T og kan løse alle opgaver der har med Mac reparation at gøre. Udover mit virke som tekniker opkøber jeg både defekte og fungerende Mac computere. Disse maskiner istandsætter og videresælger jeg. Selvfølgelig yder jeg 2 års reklamationsret på disse.

Reparation af Logic Board

Jeg kan reparere de fleste fejl. Grunden til at jeg skriver “de fleste” og ikke ALLE, er fordi at nogle fejl kan være fysisk umulige at reparere. Udover det så kan der også være tilfælde hvor det ikke er rentabelt at reparere pga. den arbejdstid der skal lægges i opgaven. En tommelfingerregel er at hvis reparationen koster det samme eller mere end hvad en tilsvarende komplet brugt Mac koster så kan det ikke betale sig. Og det samme gælder logic boardet. Det kan ikke betale sig at reparere det hvis man alligevel kan købe et andet til samme pris.

Reparation af grafikkort og grafikchip (GPU)

Mac GPU reparation udføres. Jeg tilbyder udskiftning af selve grafikchippen i din MacBook Pro eller iMac grafikkort.

Reparation af Mac computere

Jeg tilbyder reparation af Mac computere via hjemmesiden www.macmo.dk. Her kan du finde priser og information om alt hvad der har med Mac reparation at gøre.

MACMO - Mac reparation

Køb og salg

Jeg har en dedikeret hjemmeside til opkøb af brugte Mac computere og andre Apple produkter. Jeg køber dem både hvis de er fejlbehæftede eller funktionsdygtige. Hjemmesiden hedder mac2cash og tilbyder en automatisk process hvor du kan få et tilbud på din Mac. I så fald at du godkender dette tilbud kan du få den afhentet på en valgfri dag, hvorefter jeg modtager den og udbetaler det aftalte beløb. Herefter bliver den enten solgt som komplet fungerende maskine eller som reservedele. Læs mere om min handel med brugte Mac computere under menupunktet “Køb og salg“.